Διαδικτυακή Καταχώρηση Ραντεβού για το Συνεργείο

Ήρθε η ώρα για Συντήρηση, Έλεγχο ΚΤΕΟ, Αλλαγή Ελαστικών ή Επισκευή; Η Διαδικτυακή Υπηρεσία Καταχώρησης Ραντεβού για το Συνεργείο το κάνει πανεύκολο.

Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας είναι απαραίτητη είτε το χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο για τη δουλειά σας, τις μετακινήσεις της οικογένειάς σας ή ακόμα και για τις εξόδους σας. Είναι, επίσης, σημαντική καθώς αυξάνει την αξία μεταπώλησής του. Η λύση, λοιπόν, για το Ford σας είναι το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών της FORD.

Επιλέξτε τον τύπο της συντήρησης, την επισκευή, ή όποιες υπηρεσίες χρειάζεται το αυτοκίνητό σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα. Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FORD διαθέτουν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ειδικά εργαλεία, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και γνήσια ανταλλακτικά FORD.

> Κλείστε εδώ το ραντεβού σας στο συνεργείο

Γιατί, το να φέρετε το αυτοκίνητό σας στη FORD αποτελεί άριστη επιλογή.

Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FORD αποτελούν την κατάλληλη λύση για όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για την προγραμματισμένη συντήρησή του, είτε για οποιαδήποτε επισκευή, καθώς και για έλεγχο ΚΤΕΟ, αλλαγή ελαστικών, έλεγχο για αγορά μεταχειρισμένου, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειάζεται το FORD σας.

Εμείς γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από κάθε άλλον. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές, χωρίς κρυφές χρεώσεις, και κάθε προγραμματισμένη συντήρηση σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή συνοδεύεται από παροχές, για τις οποίες αλλού μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον.