ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Το νέο Transit Custom, το μεσαίου μεγέθους μοντέλο στη σειρά Transit, θέτει νέα πρότυπα αποδοτικότητας και χώρου φόρτωσης και θα κάνει σίγουρα μεγάλη εντύπωση στους πελάτες σας.

Οι νέοι κινητήρες προσφέρουν περισσότερη ισχύ και ροπή και ταυτόχρονα είναι πιο καθαροί και με μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου απ' ό,τι ποτέ πριν.

Το άνετο, ανθεκτικό εσωτερικό του Transit Custom θα κάνει την εργάσιμη μέρα σας πιο εύκολη. Η καμπίνα λειτουργεί σαν κινητό γραφείο, με πολλά προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, όπως το σύστημα διασύνδεσης και ψυχαγωγίας Ford SYNC με φωνητικό έλεγχο. Είστε επίσης σίγουροι για την ασφάλειά σας χάρη στη βαθμολογία 5 αστέρων του Euro NCAP που διαθέτει.

Ευκολότεροι ελιγμοί τη νύχτα

1205135238767

Όταν χρειάζεται να πάρετε μια κλειστή στροφή τη νύχτα, το Transit Custom σας βοηθά με τους νέους λαμπτήρες στροφής που είναι τοποθετημένοι στο πάνω μέρος των προβολέων. Όταν στρίβετε το τιμόνι ή βγάζετε φλας, σε ταχύτητες κάτω από 30 km/h, ανάβει ο αντίστοιχος λαμπτήρας στροφής φωτίζοντας προς την αντίστοιχη πλευρά, για να βλέπετε πιο καθαρά.

Όλα όσα χρειάζεστε για να εργάζεστε εν κινήσει

1205135231839

Η καμπίνα του Transit Custom διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό που θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας ζωή. Αν, για παράδειγμα, επιλέξετε διπλό κάθισμα συνοδηγού, η πλάτη της κεντρικής θέσης διπλώνει προς τα εμπρός και μετατρέπεται σε μια επιφάνεια εργασίας αρκετά μεγάλη για φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή πινακίδα/σημειωματάριο Α4. Υπάρχουν επίσης πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: ένας κρυφός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το διπλό κάθισμα του συνοδηγού με χωρητικότητα 93 λίτρων, ένας αποθηκευτικός χώρος με κάλυμμα στο ταμπλό για κινητό τηλέφωνο, MP3 ή iPod (περιλαμβάνει πρίζα 12 V), το ντουλαπάκι του ταμπλό που δέχεται φακέλους A4 και, φυσικά, αρκετές θήκες για μπουκαλάκια και κύπελλα.

Κινητήρες Ford EcoBlue επόμενης γενιάς

1205135241014

Οι νέοι κινητήρες επόμενης γενιάς Ford EcoBlue 2,0 λίτρων του Transit Custom είναι σχεδιασμένοι να συμμορφώνονται με τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών Euro6, συνδυάζοντας εξαιρετικές επιδόσεις και ισχύ με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές, που περιορίζονται έως και στα 6,1 λίτρα/100 km και 157 g/km CO2 αντίστοιχα. Περιορίζοντας ακόμα περισσότερο το λειτουργικό κόστος, τα διαστήματα σέρβις έχουν περιοριστεί στα 60.000 km ή 2 χρόνια. Οι κινητήρες διατίθενται με τρεις διαφορετικές ιπποδυνάμεις – με ισχύ και ροπή 105 ίππων / 360 Nm, 130 ίππων / 385 Nm και 170 ίππων / 405 Nm αντίστοιχα – ώστε να υπάρχει σίγουρα ένας που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, είτε μεταφέρετε ελαφρά φορτία, είτε κινείστε με πλήρες φορτίο, είτε χρησιμοποιείτε ρυμουλκούμενο.

Προβολείς που ανάβουν αυτόματα όταν χρειάζεται

1205135232317

Αισθητήρες ανιχνεύουν πότε σκοτεινιάζει και ανάβουν αυτόματα τους προβολείς, κάνοντας την οδήγηση τη νύχτα ευκολότερη. Ανάβουν, επίσης, αυτόματα όταν μπείτε σε μια σήραγγα (προαιρετική επιλογή).

Διαμπερής χώρος φόρτωσης

1205135232203

Το Transit Custom έχει ένα μοναδικό σύστημα σχεδιασμένο για την επέκταση του χώρου φόρτωσης. Το χώρισμα σε όλο το ύψος και όλο το πλάτος διαχωρίζει τον χώρο φόρτωσης από την καμπίνα και διαθέτει ανοιγόμενη θυρίδα στο επίπεδο του δαπέδου. Η θυρίδα αυτή σας επιτρέπει να φορτώσετε από την πίσω πόρτα αντικείμενα με μήκος έως 3 m σε έναν χώρο που εκτείνεται σε όλο το μήκος του χώρου φόρτωσης και κάτω από το διπλό κάθισμα συνοδηγού μέσα στην καμπίνα, ακόμα και στην έκδοση με το κοντό μεταξόνιο. Αυτή η έξυπνη διάταξη σας επιτρέπει να φορτώσετε μέσα στο όχημα αντί για την οροφή ευπαθή αντικείμενα ή αντικείμενα που υπάρχει κίνδυνος να κλαπούν.

Αναδιπλούμενες μπάρες οροφής

1205135238649

Μπάρες οροφής που, με ένα έξυπνο σύστημα, διπλώνουν πάνω στην οροφή όταν δεν χρησιμοποιούνται. Εκτός από τη λειτουργικότητα που προσφέρουν, αφού δεν χρειάζεται να τις τοποθετείτε και να τις αφαιρείτε όπως οι συμβατικές μπάρες οροφής, επιτρέπουν τη διέλευση του οχήματος κάτω από το όριο ύψους των 2 m (όχι στο μοντέλο με μικτό βάρος 3,3 τόνων). Συμβάλλουν, επίσης, στην οικονομία καυσίμου και τη μείωση του θορύβου, αφού περιορίζουν την οπισθέλκουσα και τον θόρυβο του αέρα όταν αναδιπλώνονται πάνω στην οροφή.

Καλύτερος φωτισμός για ευκολότερη και ασφαλέστερη φόρτωση

1205135239432

Ο προαιρετικός φωτισμός LED οικονομικής λειτουργίας και υψηλής φωτεινότητας για τον χώρο φόρτωσης επιτρέπει την άνετη εργασία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μία ακόμα απλή αλλά πολύ πρακτική καινοτομία.

Άψογα ζυγοσταθμισμένο πλαίσιο

1205135237877

Το προσεκτικά ζυγοσταθμισμένο πλαίσιο, σημαντικά ενισχυμένο στον εμπρός και στον πίσω άξονα, εξασφαλίζει εξαιρετική ευστάθεια και άψογο έλεγχο. Το πλεονέκτημα είναι ακόμα μεγαλύτερο χάρη στην προηγμένη, υψηλής ακαμψίας δομή του αμαξώματος.