Μοντέρνα, ξεχωριστή και κομψή εξωτερική σχεδίαση

Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις χτίζονται πάνω σ' αυτό

Η ισχύς και η κατασκευαστική ποιότητα ενός φορτηγού. Η ευκινησία και η αποδοτικότητα ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος. Η ευελιξία μιας πλατφόρμας που επιτρέπει μεγάλη ποικιλία μετατροπών.

Αυτό είναι το νέο Transit Chassis Cab: διαμορφωμένο σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των ιδιοκτητών του. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη βιομηχανία κατασκευής αμαξωμάτων. Και κατασκευασμένο για να σας προσφέρει μια στέρεη βάση για την επιχείρησή σας.

Το πολύ ανθεκτικό πλαίσιο τύπου σκάλας (ladder-frame) είναι διαθέσιμο σε πέντε μήκη, προσφέροντάς σας μεικτό βάρος οχήματος από 3.100 έως 4.700 κιλά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μονή ή διπλή καμπίνα, καθώς και μπροστινή κίνηση, πίσω κίνηση ή τετρακίνηση, ανάλογα με την έκδοση

Ο μακρύς κατάλογος χαρακτηριστικών και τεχνολογικών συστημάτων, καθώς και η καλά εξοπλισμένη καμπίνα, κάνουν τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο άνετα.

Κι αν χρειάζεται να μετατρέψετε το όχημά σας, μπορείτε να προσθέσετε προβολείς που αναβοσβήνουν, μπαταρίες AGM ή ένα ειδικό χρώμα (για παράδειγμα), ενώ με τις Ειδικές Επιλογές Οχήματος μπορείτε να αναβαθμίσετε το όχημά σας ώστε να υποστηρίζονται αυτές οι μετατροπές.

Είτε χρειάζεστε ένα στάνταρ κλειστό βαν, ένα όχημα πλευρικής φόρτωσης ή ένα ανατρεπόμενο όχημα, ένα φορτηγάκι-ψυγείο, ένα κινητό εργαστήριο ή ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, το νέο Ford Transit Chassis Cab μπορεί κάλλιστα να είναι η τέλεια επιλογή.

Άνεση και Ευκολία

Το Transit Chassis Cab έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη χρηστικότητα. Ενσωματώνει επίσης χαρακτηριστικά και τεχνολογικά συστήματα, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας βοηθούν. Όταν δείτε πώς λειτουργούν, θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε μέχρι τώρα χωρίς αυτά.

Πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού

Το εργονομικά σχεδιασμένο κάθισμα του οδηγού μπορεί να προσαρμοστεί σε 8 κατευθύνσεις και περιλαμβάνει ενσωματωμένο υποβραχιόνιο. Το τιμόνι προσαρμόζεται επίσης σύμφωνα με το ύψος και το μήκος των χεριών σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε την ιδανική θέση οδήγησης ή να την αλλάζετε για διαφορετικούς οδηγούς.

Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι κάτω από το κάθισμα

Εάν ανασηκώσετε τα μαξιλάρια του μπροστινού διπλού καθίσματος του συνοδηγού θα βρείτε έναν κρυφό αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος για ένα κουτί εργαλείων. Το κεντρικό κάθισμα ενσωματώνει επίσης ένα πτυσσόμενο τραπεζάκι, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για ένα ντοσιέ Α4, ένα tablet ή έναν φορητό υπολογιστή.

Ηλεκτρικά παράθυρα

Για έλεγχο και ευκολία στη χρήση, απλώς πατήστε ένα κουμπί για να ανοίξετε ή να κλείσετε τα παράθυρα ή να τα ορίσετε στη θέση που επιθυμείτε.

Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι παντού

Το εύχρηστο αποθηκευτικό ράφι που βρίσκεται πάνω από τον οδηγό και το συνοδηγό χρησιμοποιεί αποτελεσματικά ένα χώρο που διαφορετικά μένει ανεκμετάλλευτος, ώστε να βρίσκονται τα πάντα στην καμπίνα στη θέση τους και για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Υπάρχει, επίσης, αποθηκευτικός χώρος με κάλυμμα πίσω από το τιμόνι, ο οποίος διαθέτει 12βολτη πρίζα, υποδοχές USB και AUX, καθώς και ένας ευρύχωρος ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος μαζί με ποτηροθήκη και θήκες για φιάλες περιεκτικότητας 2 λίτρων. (Στάνταρ)

Πρίζες

Εκτός από τις δύο στάνταρ πρίζες 12V, υπάρχει μια πρίζα 150 Watt, 230V, η οποία βρίσκεται μεταξύ των καθισμάτων του οδηγού και των επιβατών: ιδανική για τη φόρτιση εργαλείων, φορητών υπολογιστών ή άλλου εξοπλισμού χωρίς την ανάγκη ειδικών προσαρμογέων. (Προαιρετική επιλογή)

Φώτα που στρίβουν όταν στρίβει το τιμόνι, για καλύτερη ορατότητα τη νύχτα

Εάν ανάβετε φλας και στρίβετε σε ένα δρόμο ή σταθμεύετε, αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα φως μέσα στον προβολέα, προς την πλευρά της στροφής, φωτίζει αυτόματα την πλευρά του δρόμου, ώστε να έχετε βελτιωμένη ορατότητα καθ' όλη τη στροφή. Αν έχει τύχει ποτέ να οδηγήσετε σε ένα χώρο εργασίας τη νύχτα (ή ενώ ξημερώνει), θα εκτιμήσετε σίγουρα τα οφέλη που προσφέρει αυτό το τεχνολογικό σύστημα. (Προαιρετική επιλογή)

Ford Easy-Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Επιπρόσθετα, το Ford Easy-Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα και αυτό σημαίνει ότι γλυτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου. (Στάνταρ)

Αντιαλλεργικό εσωτερικό

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο εσωτερικό επιλέχθηκαν ειδικά για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου αλλεργικής αντίδρασης. Τα μοντέλα με κλιματισμό διαθέτουν επίσης φίλτρο γύρης υψηλής απόδοσης, για να την αποφυγή εισροής σκόνης και γύρης στην καμπίνα.

Τεχνολογία

Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

Το σύστημα Ford SYNC σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες, φωνητικές εντολές. Μπορείτε να παίξετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod® ή να αναπαράγετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth® κινητό σας. Αυτό το προαιρετικό σύστημα μπορεί επίσης να σας διαβάσει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνετε και, μέσω του συστήματος SYNC με AppLink, επιτρέπει την πρόσβαση στις εφαρμογές του συμβατού σας smartphone.

*Επιτρέπεται η χρήση της ονομασίας και του λογότυπου Bluetooth®, τα οποία αποτελούν ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc., και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από τη Ford Motor Company Limited και τους συνεργάτες της γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

Υπολογιστής ταξιδιού

Με τον ενσωματωμένο υπολογιστή ταξιδιού μπορείτε να δείτε χρήσιμες πληροφορίες που περιλαμβάνουν τα εξής: μέση ταχύτητα, μέση και τρέχουσα κατανάλωση καυσίμου, χιλιόμετρα που απομένουν, αυτονομία ρεζερβουάρ και εξωτερική θερμοκρασία.