ΝΕΟ FORD FIESTA

Σούπερ μοντέρνο στιλ και εξατομικευμένες επιλογές ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πραγματικά δικό σας.
Περισσότερα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, ανεκτίμητα χαρακτηριστικά και μια συναρπαστική, δυναμική οδήγηση που έχει σχεδιαστεί για να χαμογελάτε συνεχώς.
Με την πρώτη ματιά το νέο Ford Fiesta διακρίνεται για τη μοντέρνα και στιλάτη εμφάνισή του, την έξυπνη σχεδίασή του, αλλά και για την κλασική γραμμή που εμπνέει. Μπορείτε να ανακαλύψετε κι εσείς τα χαρακτηριστικά και τις νέες τεχνολογίες που το καθιστούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Αποκτήστε το νέο Ford Fiesta με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και προονομιακή χρηματοδότηση

Άψογη τεχνολογία που μπορείτε να ελέγχετε με τη φωνή σας

1205142353016

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική, το σύστημα πλοήγησης και τον κλιματισμό χρησιμοποιώντας έξυπνες φωνητικές εντολές ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8''. Συνδέεται με το CarPlay της Apple, ενώ με το Applink μπορείτε να έχετε επίσης πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές στο smartphone σας, μεταξύ αυτών και το Spotify. Μπορείτε ακόμη και να καλέσετε μια λίστα τοπικών εστιατορίων αναφέροντας απλά τη λέξη "I am hungry" ή να αποκτήσετε πρόσβαση στον Οδηγό Michelin, που σας βοηθά στην επιλογή και κράτησή σας.

Η αγαπημένη σας μουσική, όπως πρέπει να την ακούτε

1205142341917

Όποια μουσική κι αν προτιμάτε, αξίζει να την ακούτε έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Το νέο Fiesta σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Γιατί; Γιατί είναι διαθέσιμο με το ηχοσύστημα B&O PLAY. Αυτό το premium ηχοσύστημα των 675 watt προσφέρει πλούσιο και ισχυρό ήχο μέσω των 10 ηχείων και του woofer και του subwoofer που διαθέτει. Επίσης, αυτό το προηγμένο τεχνολογικό σύστημα έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και ρυθμιστεί ειδικά για το Fiesta από τους ειδικούς ήχου της B&O PLAY. Ανεβάστε λοιπόν την ένταση και απολαύστε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σας.

Παρκάρετε και ξεπαρκάρετε χωρίς άγχος

1205142345439

Η στάθμευση μπορεί να είναι πραγματικός μπελάς. Όχι όμως με το νέο Fiesta σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το Active Park Assist (προαιρετική επιλογή) χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από διαφορετικά τεχνολογικά συστήματα που κάνουν περισσότερα από το να σας κατευθύνουν απλώς σε χώρους στάθμευσης. Με το σύστημα Park Out Assist, έχετε βοήθεια και στην αποχώρηση από αυτούς. Το σύστημα παράλληλης και κάθετης στάθμευσης ανιχνεύει τυχόν χώρους στους οποίους χωράει το αυτοκίνητό σας και στη συνέχεια κινεί το όχημα με την όπισθεν σε αυτούς. Το σύστημα Side Parking Aid σας προειδοποιεί επίσης για οποιαδήποτε κατακόρυφα εμπόδια.

Χρησιμοποιήστε λιγότερο καύσιμο με το σύστημα Auto Start-Stop

1205142346631

Όταν το Fiesta σας είναι ακινητοποιημένο στα φανάρια ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτή η τεχνολογία σβήνει αυτόματα τον κινητήρα ενώ συνεχίζει να παρέχει ισχύ στα βασικά συστήματα όπως οι προβολείς, ο κλιματισμός και το σύστημα Ford SYNC 3. Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να κινηθείτε, αφήστε απλά το συμπλέκτη ή πατήστε το γκάζι στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10% (αστικός κύκλος).

Ένα αυτοκίνητο που σας βοηθάει στο φρενάρισμα

1205142351862

Οι συγκρούσεις σε συνθήκες με χαμηλές ταχύτητες είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Active City Stop μπορείτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις σε συνθήκες κίνησης με χαμηλές ταχύτητες ή όταν η ταχύτητα δεν ξεπερνάει τα 30 χιλιόμετρα ανά ώρα. Αυτό το επιτυγχάνει υπολογίζοντας συνεχώς την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, όταν αυτό βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει ξαφνική μείωση της ταχύτητας του προπορευόμενου οχήματος, τότε το αυτοκίνητο φρενάρει αυτόματα.