Νέο Ford EcoSport

Το Ford EcoSport είναι ένα νέο είδος SUV, ένα Smart Utility Vehicle, δηλαδή ένα έξυπνο όχημα πολλαπλής χρήσης.

Έξυπνο γιατί είναι περιορισμένο εξωτερικά, αλλά ευρύχωρο και καλά εξοπλισμένο εσωτερικά.

Έξυπνο γιατί μια σειρά από εκπληκτικές τεχνολογίες κάνουν την οδήγηση άνετη και απολαυστική σε κάθε περίπτωση.

Και έξυπνο γιατί κορυφαίας τεχνολογίας κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων εξασφαλίζουν εκπληκτική απόδοση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Τεχνολογία που λειτουργεί για σας

Το Ford SYNC σας επιτρέπει να ακούτε μουσική από το κινητό σας τηλέφωνο, αλλά και να κάνετε ή να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις σε ανοικτή συνομιλία με φωνητικό έλεγχο. Με απλές φωνητικές εντολές, το σύστημα Ford SYNC αναπαράγει μουσικά κομμάτια από συσκευή MP3, μνήμη USB ή iPod®, ή μεταδίδει μουσική μέσω streaming από κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο ασύρματα μέσω Bluetooth®. Μπορεί ακόμα να σας διαβάζει τα γραπτά μηνύματα που δέχεστε στο κινητό σας τηλέφωνο με φωνητική αναπαραγωγή από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου (προαιρετική επιλογή σε όλη τη γκάμα).

Το Cruise Control διατηρεί την ταχύτητα του αυτοκινήτου σταθερή στο όριο που θα επιλέξετε, για πιο χαλαρή οδήγηση στους αυτοκινητοδρόμους, στα μεγάλα ταξίδια. Περιορίζουν τον κίνδυνο να υπερβείτε το όριο ταχύτητας και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε καύσιμο.

Επιδόσεις και οικονομία

Βενζίνη ή diesel; Όποια επιλογή και αν κάνετε, έχετε εγγυημένες επιδόσεις, ιπποδύναμη και οικονομία. Το αεροδυναμικό σχήμα του αυτοκινήτου και σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως η δυναμική προέκταση στις πίσω κολώνες, συνδυάζονται εξασφαλίζοντας εξαιρετικό αεροδυναμικό συντελεστή με αποτέλεσμα χαμηλότερη αντίσταση του αέρα και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Ο επαναστατικός 3-κύλινδρος κινητήρας βενζίνης EcoBoost 1,0 λίτρου σας παρέχει όλη την ιπποδύναμη που θα περιμένατε από έναν συμβατικό κινητήρα 1,6 λίτρων (έως 125 ίππους) αλλά με σχεδόν 24% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και 25% χαμηλότερες εκπομπές CO2, μόλις 125 g/km. Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη που ο EcoBoost έκανε νέο ρεκόρ κατακτώντας το βραβείο του παγκόσμιου κινητήρα της χρονιάς για τρεις συνεχόμενες χρονιές.

Η επιλογή του κινητήρα diesel DV5 1,5 λίτρων σας επιτρέπει να απολαύσετε ισχύ 95 ίππων με κατανάλωση καυσίμου μόλις 4,4 λίτρα/100 km. Αυτός ο προηγμένος κινητήρας διατίθεται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που αποδίδει τόσο υψηλή ροπή (για λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων και εξαιρετική ελκτική δύναμη) όσο και χαμηλές εκπομπές CO2, μόλις 115 g/km.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

- Ford EcoSport με κινητήρες βενζίνης, όφελος έως 2.987€ (συμπερ/νου Φ.Π.Α. 24%)
- Ford EcoSport με κινητήρες πετρελαίου, όφελος έως 3.235€ (συμπερ/νου Φ.Π.Α. 24%)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Ford λίστα του οποίου μπορείτε βρείτε εδώ.